Jenis utama bingo dalam talian

Terdapat banyak permainan bingo dalam talian yang berbeza di pelbagai tapak. Bahagian yang terbaik ialah pemain boleh mendaftar di seberapa banyak laman web yang dia mahu. Industri ini telah berkembang dengan pesat sepanjang dekad yang lalu ke tahap bingo dalam talian kini mudah, mudah dan menawarkan hadiah besar yang mustahil untuk dimenangi dalam permainan lain.

Untuk bermain bingo dalam talian, anda perlu mendaftar dahulu di tapak pilihan anda. Selepas pemain mendaftar masuk dan telah membuat deposit, mereka kemudian boleh memasuki bilik Bingo. Setiap pemain boleh membeli maksimum satu set kad yang dijana secara rawak. Pemain kemudiannya perlu memadankan nombor dalam kad mereka dengan nombor yang ditunjukkan pada bola mega888 ios.

Terdapat dua jenis utama. Bentuk bingo yang lebih popular di Amerika ialah 75-ball. Ini ialah permainan 5×5 kad dengan petak tengah ditandakan percuma. Versi popular di UK dan bahagian lain di Eropah, Australia, Amerika Selatan ialah permainan 90-bola. Ini ditandakan pada kad 9 dengan 3. Speed ​​Bingo juga boleh dimainkan, tetapi nombor dipanggil lebih cepat.

Setiap kad 90 bola mempunyai tiga garisan mendatar, dan sembilan lajur. Setiap baris mempunyai lima nombor. Ia mengandungi nombor 1-10, 11-20, 21-20, 21-30 dan akhirnya, 81-90.

Dalam 90 ball bingo, terdapat tiga peringkat untuk dimainkan: satu baris (dua baris) dan rumah penuh. Permainan “satu baris” ialah pemain menandakan garis lurus mendatar merentasi satu kad. Padankan 5 nombor. Dalam permainan ‘dua baris’, anda perlu memadankan 5 nombor secara mendatar. Padankan 10 nombor. “Rumah Penuh”, sebagaimana ia dipanggil, merujuk kepada semua nombor (semua 15) yang ditandakan pada salah satu kad. Ini serupa dengan permainan coverall biasa. Hadiah biasanya berbeza semasa permainan berlangsung. Rumah Penuh ialah hadiah paling berharga yang boleh diterima oleh pemain.

Terdapat lebih banyak lagi untuk Bingo dalam talian daripada hanya kad. Banyak tapak bingo dalam talian termasuk banyak tambahan. Ini termasuk berita tentang pemenang yang lalu, gambar dan ulasan, kemas kini tentang kejohanan akan datang dan senarai hadiah serta tempat yang anda boleh menebus baucar hadiah yang anda menangi dalam talian. Laman bingo dalam talian boleh menjadi tuan rumah banyak slot berbeza yang boleh dimainkan seiring dengan permainan bingo.

Semua tapak bingo UK kini mempunyai bilik sembang sebagai sebahagian daripada tapak mereka. Ini adalah kemuncak dalam bingo dalam talian zaman moden. Ia adalah pilihan sepenuhnya untuk bersembang semasa anda bermain permainan bingo. Anda juga boleh memilih untuk hanya menggunakan komputer anda untuk bermain. Anda juga boleh memilih untuk mengabaikan ahli perbualan tertentu jika mereka kelihatan kasar atau menjengkelkan. Hos sembang (CH) ialah penyederhana sembang. Dia akan menyederhanakan perbualan dan menawarkan permainan sembang. Permainan sembang ini boleh menjadi agak kreatif dan akan memberi anda lebih banyak mata yang boleh dibelanjakan untuk bingo.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *