Daftarkan Seluruh Fikiran Anda Untuk Memenangi Loteri

Tanpa serius memasukkan fikiran anda dalam isu loteri, anda tidak boleh memenanginya. Mula-mula anda perlu memberi tumpuan kepada cara bekerjasama dengan dua domain minda anda, minda bawah sedar dan sedar. Katakan anda mahu memenangi jackpot lotto. Anda fikirkan dengan cepat beberapa nombor yang mempunyai kepentingan tertentu untuk diri sendiri, lari ke kedai dan tuliskannya pada tiket lotto. Cium atau jangan cium tiket anda, Tuhan mengetahuinya, dan fikir sekarang, mungkin anda akan bertuah dan akan mendapat jackpot. Biar kami mengira semua kesilapan yang telah anda lakukan dan itu mungkin membawa anda semula kepada kegagalan baru.

1) Apabila anda melakukan ini, anda hanya bekerjasama dengan minda sedar anda yang membantu anda memenuhi hanya sehingga 10% daripada keinginan anda. Selebihnya 90% dipegang oleh minda separa sedar, kekal tidak digunakan. Bandingkan peratusan di atas dan lihat sendiri, tanpa ulasan “membosankan” saya mega888 android.

2) Nombor yang dipilih mempunyai kepentingan untuk anda sahaja. Tiada apa-apa yang menjamin anda bahawa mereka adalah nombor bertuah. Apakah yang akan berlaku jika kriteria lukisan adalah untuk memenuhi semua bilangan yang signifikan daripada berjuta-juta peserta tersebut? Realitinya adalah bahawa lotto akan sentiasa memilih nombor yang sepadan dengan keperluan dalaman seketika sistem sebelum setiap cabutan langsung.

3) Apa yang anda telah lakukan lebih daripada pemain lotto lain, untuk dapat bersaing dengan berjuta-juta pemain dan memastikan bahawa anda akan menang? Jawapannya mudah: tiada apa-apa.

4) Berdasarkan fakta apakah yang anda harapkan sekarang anda akan mempunyai sedikit tuah? Adakah anda melakukan apa-apa sebagai tambahan, lebih daripada pemain lain, atau lebih daripada sekali? Jawapannya mudah: tidak lebih.

Jika anda fikir anda tahu apa yang perlu dilakukan untuk memenangi loteri, anda silap. Jika anda fikir anda melakukan perkara yang betul, anda salah. Satu-satunya sebab anda belum memenangi jackpot lotto adalah kerana anda tidak melakukan aktiviti yang betul dan juga anda mengabaikan semua pilihan lain yang mungkin. Apa yang anda lakukan sebenarnya ialah bermain lotto dengan cara tertentu yang terbukti ia salah.

Untuk memenangi loteri, anda harus mendaftarkan seluruh fikiran anda. Anda tidak perlu mengabaikan minda bawah sedar anda, kerana ia mempunyai jawapan untuk apa yang anda mahukan. Anda perlu bersabar dan percaya bahawa anda akan mendapat apa yang anda perlukan dan inginkan, pada masa yang tepat. Izinkan saya mengingatkan anda beberapa teknik lain yang memberikan keputusan cemerlang kepada pemain lain. Teknik terbaik ialah tontonan jauh bersekutu dan nombor lotto pengaruh jauh. Visualisasi kreatif yang disertai dengan penegasan positif adalah satu lagi teknik yang sangat baik yang kebanyakan pemenang lotto gunakan, tetapi teknik ini memerlukan lebih banyak masa.

Terdapat teknik untuk siapa yang menggabungkan kerja fizikal pada sistem lottonya, dengan kerja rohani dan ia sesuai dengan jenis pemain lain. Anda harus memilih apa yang sesuai dengan keperluan anda. Hanya kerana ia adalah teknik yang baik, tidak bermakna ia adalah apa yang anda mesti pilih. Sila baca artikel saya untuk maklumat lanjut.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *